Wie ben ik?

Ik ben Maria Hendrix, in 1956 geboren in het rozendorp Lottum en heb daar ook mijn jeugd doorgebracht. Na meerdere verhuizingen woonde ik 12 jaar Beek en Donk en sinds januari 2017 woon ik in Gemert. 

In januari 2013 begonnen mijn handen te branden. Tijdens de zoektocht naar de betekenis van mijn brandende handen en wat daarmee te doen, ontdekte ik dat ik helende handen heb. Ik heb geleerd hoe ik helende energie via mijn handen kan laten stromen naar plekken die geheeld mogen worden.

Voor healing en persoonlijke ontwikkeling heb ik een aantal opleidingen, cursussen en workshops gevolgd. 

Een van de opleidingen is de MIR-Methode en ik ben dan ook gecertificeerd MIR-Methode begeleidster. Dit betekent dat ik iedereen, die de MIR-Methode wil toepassen en daarbij hulp nodig heeft, om bijvoorbeeld sneller van zijn of haar klachten af te komen, kan ondersteunen. Meer informatie hierover vind je bij behandelingen.
In andere opleidingen leerde ik meerdere energetische behandelmethodes. Door bewustwording waardoor een klacht is ontstaan, kunnen je klachten sneller verminderen en verdwijnen.

Ook voor kinderen en (huis)dieren zijn  energetische healingen en de MIR-Methode geschikt.

Er zijn consulten mogelijk via e-mail en skype, zelfs behandelingen op afstand, maar niet allemaal. Er zijn dus mogelijkheden dat je niet naar Gemert hoeft te komen, maar houd er dan wel rekening mee, dat de kans bestaat, dat de behandeling minder sterk werkt.