Wat is de MIR-Methode®?

De MIR-Methode is een unieke zelfhelingsmethode die Mireille Mettes heeft ontwikkeld in 2009. De naam ‘MIR’ staat voor Mentale en Intuïtieve Reset. ‘MIR’ betekent ‘Vrede’ in het Russisch. Ze wenst iedereen vrede in het hart, hoofd en in het leven.

De MIR-Methode zorgt ervoor, dat het zelfhelende vermogen van je lichaam weer wordt geactiveerd. Het is eenvoudig uit te voeren in je eigen omgeving en kost je slechts 2 x 2 minuten per dag.
Wat kun je ervaren wanneer je de MIR-Methode toepast?
Enkele voorbeelden: je kwaliteit van leven verbetert, allerlei kwaaltjes verdwijnen, je voelt je gezonder, je zit lekkerder in je vel, je missie wordt steeds duidelijker en alles wat nodig is voor jou, gaat op je pad komen.

Voor wie is de MIR-Methode® bedoeld?

De MIR-Methode is bedoeld voor mensen met emotionele en lichamelijke klachten die daar graag zelf wat aan willen doen. Mensen die zelf actief iets willen doen om de genezing te op gang te brengen en te ondersteunen. De MIR-Methode zorgt er namelijk voor, dat het zelfhelende vermogen van je lichaam weer wordt geactiveerd, waardoor de kwaliteit van je leven kan verbeteren. Het is eenvoudig uit te voeren in je eigen omgeving.

De MIR-Methode® doen


Het uitvoeren van de MIR-Methode kost je niet meer dan 2 x 2 minuten per dag. Daarbij heb je doorzettingsvermogen nodig om het minstens 4 weken vol te houden, want je hele systeem, je hele lichaam, heeft die tijd nodig om er goed op te reageren. 

De MIR-Methode houdt in, dat je 2 keer per dag je handen aait en daarbij de zinnen van de 9 stappen zegt of denkt. Iedere zin 3 keer zeggen of denken en dan pas de volgende zin.

Bij te ernstige klachten begin je met alleen stap 5 en 7 te aaien (en zeggen of denken), 2 keer per dag, gedurende 2 weken en daarna alle 9 stappen. Twijfel je of je het beste kunt beginnen met alleen stap 5 en 7 te aaien of wanneer je alle 9 stappen kunt aaien? Bel of mail gerust, dan test ik wat op dat moment goed voor je is.

De 9 stappen


1. Zuurgraad optimaliseren

2. Detox alle toxische belasting

3. Vader loskoppelen

    Moeder loskoppelen

4. Meridianen zuiveren

5. Alle tekorten aanvullen

6. Hormoonstelsel in evenwicht brengen

7. Basisbehoeften aanvullen

8. Chakra’s en aura optimaliseren

9. Missie verduidelijken

Niet geloven, gewoon doen

Kinderen en dieren reageren sneller op de MIR-Methode. Mireille: “Het is niet nodig dat je hier in gelooft. De natuurwetten waarvan de MIR-Methode gebruik maakt, werken bij iedereen. In hoeverre je merkt dat het werkt, verschilt per persoon. Na 4 maanden kun je pas echt evalueren wat de MIR-Methode voor je gedaan heeft.”

Wat kan ik voor je betekenen?

Heb je klachten die je te zwaar vindt of duurt het te lang? Als gecertificeerd MIR-Methode begeleidster kan en mag ik een MIR-Methode op Maat (MoM) maken. Dit is een persoonlijk stappenplan voor jouw specifieke klacht(en) op dat moment. Door tijdens het aaien deze zinnen te zeggen, kunnen je klachten sneller verminderen.

Deze MoM maak ik tijdens een persoonlijk consult. Dit duurt ongeveer een half uur tot drie kwartier. Mocht de afstand naar Gemert te lastig voor je zijn, dan kan het consult ook met skype. Ik kan een MoM ook maken zonder persoonlijk contact en dan naar je mailen. Je hoeft dus niet helemaal naar Gemert te komen en niet te skypen, maar houd er dan wel rekening mee dat de werking minder snel kan zijn. Ik onderzoek wat het beste voor jou is op dat moment. De keuze is aan jou, wat jij wilt.

Bel of mail mij gerust als je hierover vragen hebt.

Gezond verstand gebruiken

De MIR-Methode is nooit ter vervanging van medische of psychiatrische hulp. Blijf daarom je gezond verstand gebruiken en houd contact met je arts of specialist. Blijf je medicijnen trouw gebruiken, zolang je arts of specialist dat nodig vindt.

MIR-Methode® Kring Laarbeek

Marleen Maas en ik zijn in 2015 gestart met het organiseren van MIR-Methode Kringen. Tijdens zo'n kringbijeenkomst ontmoet je andere mensen die ook de MIR-Methode doen, waarbij we o.a. vragen beantwoorden en als groep aaien we de 9 stappen voor 1 deelnemer. 

We hebben samen een aantal kringbijeenkomsten georganiseerd in Beek en Donk. Volgende Kringen kunnen ook in Gemert zijn. Nieuwe data vind je bij 'Nieuws'. Je kunt je ook aanmelden, zodat ik je via mail op de hoogte kan houden van nieuwe data. 
Entree is € 5,- per persoon inclusief koffie/thee. Aanmelden is noodzakelijk i.v.m. beperkt aantal plaatsen.
Voor meer informatie over kringen: zie ook www.mirmethode.nl bij 'Cursussen'.

Meer informatie


Op de website van de MIR-Methode www.mirmethode.nl is veel informatie te vinden. Bekijk bijvoorbeeld eens de uitgebreide instructievideo voor de hele uitleg: http://www.mirmethode.nl/video

Ook kun je je er aanmelden voor de gratis wekelijkse nieuwsbrief. Je ontvangt dan ook de eerste vier hoofdstukken van het MIR-Methode Handboek cadeau. Mocht je geen nieuwsbrief meer willen ontvangen, dan kun je je gemakkelijk afmelden.

Tip: meld je niet alleen aan voor de nieuwsbrief, maar ook voor de 6 weken begeleidingsmails. Dan krijg je gedurende 6 weken, iedere dag een korte mail met informatie over de MIR-Methode, om je te ondersteunen. Na 6 weken stoppen deze mailtjes.