Pijnklachten? Moe? Zit je niet lekker in je vel?

Een energetische healing is mogelijk voor vele klachten. Zowel lichamelijke als geestelijke klachten. Bijvoorbeeld pijn in gewrichten of organen, hoofdpijn, maar ook moe, slecht slapen, niet lekker in je vel zitten, evenwichtsklachten en tijdens operaties. Deze helende energie van onvoorwaardelijke liefde kan, zelfs zonder aanraken, je wervelkolom recht trekken.

Mijn intentie is helen en niet pijn weghalen. Pijn geeft namelijk aan, dat er iets aan de hand is, dat er aandacht nodig is. Daarom is mijn eerste insteek helen van de oorzaak en als tweede dat de pijn draaglijker mag worden tijdens het helingsproces.

Er zijn meerdere soorten healings mogelijk. Het kan met en zonder kristallen/stenen, platonische lichamen, kleuren, met en zonder aanraken. Bijvoorbeeld met het in balans brengen van je hele systeem, raak ik je lichaam, over je kleding heen, op een aantal plekken aan.

Eerst is het intakegesprek, om een duidelijk beeld te krijgen van jou en je klachten. Dan bespreken we welke behandeling het beste toegepast kan worden. Ik kan bijvoorbeeld onderzoeken hoe jouw energie stroomt, in jouw lichaam, je chakra's, je aura, waar zich blokkades bevinden. Samen gaan we die blokkades aanpakken. Door bewust te worden wat er speelt, zal de healing zich versterken en verdiepen.
Maar alles voor jouw hoogste goed. Het gaat op jouw tempo en tijd.

Je houdt je kleding tijdens de behandeling aan. Meestal lig je, met de schoenen uit, op de behandeltafel. Jij bepaalt of ik je wel of niet aanraak. 

Veel cliënten voelen zich na de behandeling heel rustig en diep ontspannen.

De klachten kunnen in eerste instantie verergeren, net als bij homeopathie, dan ben je aan het opruimen. Dit kan 72 uur duren. Drink ruim voldoende water tegen verzuring, zodat de afvalstoffen sneller en beter afgevoerd kunnen worden uit je lichaam.

Heb je last van bijwerkingen van het corona vaccin of vaccinatieschade?
Door het behandelen van je pijnappelklier en/of bloed, kunnen je klachten verminderen.