Pijnklachten? Moe? Zit je niet lekker in je vel?

Een energetische healing is mogelijk voor vele klachten. Zowel lichamelijke als geestelijke klachten. Bijvoorbeeld pijn in gewrichten of organen, hoofdpijn, maar ook moe, slecht slapen, niet lekker in je vel zitten, evenwichtsklachten en tijdens operaties.

Mijn intentie is helen en niet pijn weghalen. Pijn geeft namelijk aan, dat er iets aan de hand is, dat er aandacht nodig is. Daarom is mijn eerste insteek helen van de oorzaak en als tweede dat de pijn draaglijker mag worden tijdens het helingsproces.

Er zijn meerdere soorten healings mogelijk. Het kan met en zonder kristallen/stenen, platonische lichamen, met en zonder aanraken. Bijvoorbeeld met het in balans brengen van je hele systeem, raak ik je lichaam, over je kleding heen, op een aantal plekken aan.

Je ligt tijdens de behandeling op de behandeltafel met je kleding aan, schoenen uit. Jij bepaalt of ik je wel of niet aanraak.
Na de behandeling kunnen in eerste instantie de klachten verergeren, dan ben je aan het opruimen. Drink daarom ruim voldoende water, want daardoor worden de afvalstoffen sneller en beter afgevoerd uit je lichaam.