Ik help je graag


Ik bied diverse behandelingen aan, zoals energetische healing, ondersteuning bij de MIR-Methode, energetische voetmassage en spiertesten. Bij ieder consult onderzoek en/of test ik wat voor jou op dat moment de beste is.

Energetische healing

Ik mag via mijn handen een krachtige en helende energie laten stromen naar bijvoorbeeld pijnplekken of blokkades, die heling nodig hebben. Deze energie van onvoorwaardelijke liefde is zo krachtig, dat deze zelfs je wervelkolom kan recht trekken. De healing kan sneller en dieper werken met jouw hulp en inzet. 

Heb je last van bijwerkingen van het corona vaccin of vaccinatieschade?
Door het behandelen van je pijnappelkier en/of bloed, kunnen je klachten verminderen.

MIR-Methode

De MIR-Methode is een zelfhelingsmethode die jij zelf op jezelf toepast door je handen te aaien en daarbij bepaalde zinnen te zeggen. Daardoor gaat je zelfgenezend vermogen aan de slag.
Als volledig gecertificeerd MIR-Methode Begeleidster sta ik voor je klaar om je verder te helpen bij het gebruik en het toepassen van de MIR-Methode. Ik ben getraind in het nog effectiever en dieper laten doorwerken van de MIR-Methode in jouw specifieke geval. Dat kan zijn vanwege een klacht, zoals een sterke lichamelijke reactie, of om je te begeleiden in een proces dat je zwaar vindt, of gewoon omdat je het te lang vindt duren.

Voor mij is een van de mooie dingen van de MIR-Methode, dat je alleen je handen nodig hebt. Een tweede is dat ik niet ga graven in wat je allemaal hebt meegemaakt. Emoties van gebeurtenissen die nog niet zijn verwerkt, kunnen wel worden aangepakt en worden verwerkt, maar zonder herbelevingen.

Voetmassage

Je kunt bij mij terecht voor een heerlijke, subtiele, ontspannende, energetische massage van de 7 chakra's op je voeten.

Spiertesten

Spiertesten gebruik ik indien nodig bij de behandelingen en bij bepaalde vragen. Spiertesten is een vaardigheid die je kunt leren. In 2013 heb ik dit mogen leren en ik test met/op mijn handen. Mijn handen geven het antwoord op een vraag. Daarbij raak ik degene die een vraag heeft niet aan. Dit kan ook op afstand. Daardoor kan ik je helpen zonder dat je naar mij toe hoeft te komen. Ik heb je toestemming nodig om te mogen en kunnen testen.

Ik test geen 'toekomst' vragen, bijvoorbeeld of je binnen enkele maanden iemand ontmoet waarmee je gaat trouwen.